Muuto Fluid Ø23 Opal Skærm

Varenummer (SKU): 5713294270329 Kategori:

Opdag den elegante skærm til Fluid Ø23, som er den perfekte løsning til at give din Fluid Pendel fra Muuto et friskt og stilfuldt udtryk. Denne reserveskærm er ikke bare en simpel komponent; den er en vigtig del af din belysningsoplevelse, der kan forvandle atmosfæren i dit hjem. Med sin bløde opalfarve skaber skærmen et varmt og indbydende lys, der vil forbedre enhver indretning.

Muuto er kendt for deres fokus på kvalitet og design, og denne skærm lever op til deres høje standarder. Den er fremstillet med omhu og præcision, hvilket sikrer en holdbarhed, der gør den ideel som en del af din belysningsløsning. Skærmen fås i to størrelser – Ø23 cm og Ø42 cm – så du kan vælge den størrelse, der passer bedst til dit rum og dine behov.

Uanset om du ønsker at opgradere din eksisterende pendel eller blot ønsker at have en ekstra skærm ved hånden, tilbyder Fluid Ø23 både funktionalitet og æstetik. Den minimalistiske formgivning gør det nemt at integrere skærmen i forskellige indretningsstile, fra moderne til klassisk.

Giv dit hjem et løft med denne smukke reserveskærm fra Muuto. Den vil ikke kun forbedre belysningen i rummet, men også tilføre et strejf af elegance og stil. Uanset hvor du placerer den – over spisebordet, i stuen eller i entréen – vil denne skærm være med til at skabe en hyggelig atmosfære.

Invester i kvalitet og design med Fluid Ø23-skærmen fra Muuto – det perfekte valg for dem, der værdsætter smuk belysning og tidløst design.

Brand